Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.

Misyon: Eğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın ,yapıcı,yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine, böylece büyük Atatürk´ün gösterdiği Çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmak, hedefine öncülük etmek. Çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak hatasız,sürekli,daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır.

Başarılar:

Servis Bilgisi: YOK
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pasinlermehmetakifersoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - PAŞABEY MAH. YENİ HALİ KÜME EVLERİ MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU BLOK NO57 PASİNLER/ERZURUM Müdür Yardımcısı Ferdi KARATEKE TEL05376305210

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Mahalle: PAŞABEY Cadde/Sokak:YENİ HALİ Dış Kapı No:57 PASİNLER/ERZURUM

Ulaşım Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Erzurum-Pasinler/Pasinler-Erzurum arası 20dk da bir sefer düzenlemektedir. D-100 karayolu ve tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan okulumuza ulaşım çok rahattır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erzurum iline 36 Km uzaklıkta olup, Pasinler ilçesinin en merkezi okuludur.