ERZURUM / PASİNLER - MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU

MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU

Müdür Cep 05467459258 Okul Sabit 04426612211
Adres
PAŞABEY MAH. YENİ HALİ KÜME EVLERİ MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU BLOK NO57 PASİNLER/ERZURUM
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Eğitim kalitesini nicelik ve nitelik olarak en üst seviyeye çıkararak çağdaş uygarlığın ,yapıcı,yaratıcı ve seçkin bir ortağı olan, doğru iş yapan bireyler yetiştirilmesine, böylece büyük Atatürk´ün gösterdiği Çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkmak, hedefine öncülük etmek. Çağdaş yönetim tekniklerini kullanarak hatasız,sürekli,daha iyi ve daha güzel hizmet sunmak suretiyle çalışanların ve hizmet alanların memnuniyetini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Normal
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Ulaşım
Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Erzurum-Pasinler/Pasinler-Erzurum arası 20dk da bir sefer düzenlemektedir. D-100 karayolu ve tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan okulumuza ulaşım çok rahattır.
Mahalle: PAŞABEY Cadde/Sokak:YENİ HALİ Dış Kapı No:57 PASİNLER/ERZURUM
Erzurum iline 36 Km uzaklıkta olup, Pasinler ilçesinin en merkezi okuludur.